Aşk ve Ceza 49. Bölüm izle

Aşk ve Ceza 49. Bölüm izle Aşk ve Ceza 49. Son Bölüm Fragmanı izle Aşk ve Ceza 49. Bölüm izle Aşk ve Ceza Son Bölüm izle Aşk ve Ceza

Aşk ve Ceza 49. Bölüm izle Aşk ve Ceza Son Bölüm izle Doğru bildiğin yolda yalnız da olsan yürüyebilir misin? Bekaretin bittiği yerde, iffet de biter mi? 25 yaşlarında bir reklam ajansında çalışan, bir hafta sonra olacak düğününün heyecanını yaşayan Yasemin, okuması için her türlü fedakârlık yaptığı nişanlısı Mehmet ile yakın arkadaşı Müjde’yi kendi yatağında yakalar. Yasemin küçük yaşlardayken ablası bir ilişki yaşamış ve kürtaj masasında ölmüştür. Ailede hem utanç hem de üzüntü yaratan bu olaydan sonra Yasemin evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağına dair babasına söz vermiştir. Yaşadığı ihanet üzerine aşka, evliliğe, masumiyete inancını yitiren Yasemin, emekli öğretmen annesinin yaşadığı Bodrum’a gider. Öfke ve üzüntü içindeki Yasemin karşısına ilk çıkan erkek olan Savaş’la birlikte olur ve düşürdüğü bir kolye hariç hiçbir iz bırakmadan, Külkedisi gibi ortadan kaybolur… Aşk ve Ceza merakla beklenen yepyeni bölümleriyle Salı akşamı 20.00’de atv’de!
49. BÖLÜM ÖZETİ

Her ne olursa olsun aşklarından ve birbirlerinden vazgeçmeyen Yasemin ve Savaş önlerinde uzun ve çetrefilli bir yol olduğunun farkındadırlar. Savaş, ikinci bebeklerinin de gelişinin yaklaşmasıyla birlikte, artık birşeylerin değişmesi gerektiğinin bilincindedir ve bu yönde hareket eder.

Hakan’la öpüşmesinin ardından allak bullak olan Çiçek ise zor anlar yaşamaktadır. Aynı şekilde Hakan da o ana kadar derinde bir yerlerde gizlediği ve dostluğu ile unutmaya çalıştığı duygularını, bir anlığına dahi olsa salıvermiş olmanın şaşkınlığı içindedir. Tüm bu düşüncelerle savaşırken Pelin’in çıkıp gelmesi işleri
olduğundan daha zor bir hale sokar.

Öte yandan Yavuz’un artık bir bacağını kullanamayacağı haberi Baldar konağında yankılanmaktadır. Ağabeyinin durumuna çok üzülen Çiçek’i eve getiren Savaş, özellikle annesi Şahnur’u, Çiçek’i rahat bırakması konusunda uyarır, ancak Şahnur kendini tutamaz.

Yeni durumuna alışmakta zorlanan Yavuz, Yasemin’e olan aşkı, Savaş’a olan nefreti ve onlar yüzünden kaybettiklerinin acısı ile iyice hırslanmıştır.

Nazan cephesinde ise işler oldukça yolunda görünmektedir. Bora bir yandan hediyelerle Baran’ın kalbini kazanmaya uğraşırken, bir yandan da Nazan’a doğacak çocukları için ne kadar heyecanlı olduğunu göstermeye çalışır.

Çiçek’e olan hislerinin ortaya çıkmasının Savaş ile olan dostluğunu etkilemesinden endişe duyan Hakan, Ona canının neden sıkkın olduğunu soran ve yardımcı olmaya çalışan dostuna yalan söylerken oldukça huzursuzdur…

Aşk ve Ceza 49. Bölüm izle

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir