Adını feriha koydum emir resimleri

Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu resimleri (Çağatay Ulusoy) Adını feriha koydum emir resimleri, emir sarrafoğlu resimleri çağatay ulusoy, Adını feriha koydum Çağatay ulusoy, Emir Sarrafoğlu fotoğrafları Adını feriha koydum Çağatay ulusoy, Adını feriha koydum emir resimleri, Emir Sarrafoğlu fotoğrafları, emir sarrafoğlu resimleri çağatay ulusoy

Adını feriha koydum Emir Sarrafoğlu fotoğrafları
Adını Feriha Koydum Emir genç kızların sevgilisi oldu Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu rolu ile genç kızların yeni sevgilisi oldu. Kısa sürede büyük bir hayran kitleri oluşan Çağatay Ulusoy, aldığı tepkilerden memnun. Adını Feriha Koydum ‘un Emir ‘i Çağatay Ulusoy aslında bir model. Ancak Ulusoy, modellikten çok oyunculuk ile adını duyurdu.

2010 Best model birincisi olan 21 yaşındaki Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Emir Sarrafoğlu karakteri ile genç kızların sevgilisi haline geldi.

Adını Feriha Koydum ‘un Emir ‘i genç kızların sevgilisi olurken, izleyicilerinin çoğu dizinin diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya ile Ulusoy ‘u ile birbirine çok yakıştırıyor.

Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur,Sedef Şahin, Ceyda Ateş ve Yusuf Akgün gibi oyunculardan oluşan Adını Feriha Koydum dizisi Türk halkı tarafından çok sevildi

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir