Bayer leverkusen Schalke 04 maçını canlı izle

Bayer leverkusen Schalke 04 maçını canlı izle Bayer leverkusen Schalke 04 maçını canlı seyret Bayer leverkusen Schalke 04 maçı canlı izle Bayer leverkusen Schalke 04 canlı izle Bayer leverkusen Schalke 04 maçını izle

Schalke’de sezon sonu beklenmeden operasyon için düğmeye basıldı ve teknik direktör Felix Magath ile yollar ayrıldı. Şimdilik yardımcı hoca Eichkorn ile devam edecekler. Taraftar ile Magath’ın arası hiç iyi değildi. Yönetim de iki kupada da başarılı olan Magath’ı Bundesliga’daki kötü performansından dolayı kovdu. Öncelik hedeflerinin yıllardır şampiyonluk özleminden dolayı Bundesliga olduğunu açıkladılar.

Leverkusen Perşembe günü Avrupa Ligi’nde Villarreal’e 2-1 mağlup olarak elendi. İlk maçta 3-2 kaybettiklerinden umutsuz gitmişlerdi İspanya’ya. Lİgde 2. sıradalar ve koltuğu da kaptırmak istemiyorlar. Bu maçta iyileşen Ballack’ın ilk 11’de oynayabilecek olması ise büyük avantaj.

Ev sahibi ekipte stoper Friedrich dışında önemli eksik yok. Schalke’de ise son maçların formda ise Farfan(3 gol, 3 asist) cezalı.

Magath’sız Schalke ilk maçında neler yapar soru işareti. Leverkusen daha derli toplu oynayan bir ekip. Ve evinde de iyi sonuçlar alıyor. Ayrıca Schalke karşısında da son yıllarda büyük üstünlükleri var. Tek sıkıntı Avrupa maçı nedeiyle takım yorgun olacak. Az güvenle Leverkusen kuponlarda yer alabilir. İkinci tercihim ise ÜST olacak.

Leverkusen: Adler – Schwaab, Reinartz, Hyypiä, Kadlec – Ballack, Rolfes – Sam, Renato Augusto, Castro – Kiessling

Schalke: Neuer – Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero – Kluge, Annan – Jurado, Edu – Raul, Gavranovic

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir