Chelsea Manchester City maçını canlı izle

Chelsea Manchester City maçını canlı izle Chelsea Manchester City maçını canlı seyret Chelsea Manchester City maçı canlı izle Chelsea Manchester City canlı izle Chelsea Manchester City maçını izle

Premier ligde haftanın maçında son 3 maçını kaybetmeyen Chelsea ile deplasmanda 4 maçtır kazanamayan M.City karşılaşıyor. Hafta içinde iki takımın da Avrupa Kupalarında maçı vardı ve Chelsea sahasında kendini zorlamadan ilk maçı 2-0 kazanmanın verdiği avantajla 0-0 ile çeyrek final biletini aldı. M.City ise 2-0 yenildiği maçın rövanşında sahasında D.Kiev’i 1-0 yenmesine rağmen elendi.

Chelsea bu maçı kazanırsa ligde 3. sıraya yükselecek ve ligi ilk 3 içinde bitirmek için önemli bir avantaj kazanacak. Son maçlarda daha iyi futbol oynamalarının yanında Lampard’ın eskisi gibi oynaması ve gole yakın olması takımın hücum gücünü arttırıyor. Sakat ya da cezalı futbolcuları yok ve Alex uzun aradan sonra tekrar kadroda olacak. Son maçlarda ideal 11 ile oynadıkları zaman ne kadar uyumlu olduklarını gösteriyorlar. Torres artık takıma alışmaya başladı ama daha önemlisi takın ona alışmaya başladı.

Chelsea’nin İspanyol yıldızı Fernando Torres, yeni takımında henüz gol atamamış olsa da Didier Drogba’yla sağlam bir ikili oluşturacaklarını söyledi. Liverpool’dan transfer edilen Torres mavi formayla altı maçta henüz gol atamazken, Fildişili yıldız Didier Drogba da dokuz maçtır ağları havalandıramadı. Fakat İspanyol yıldız durumdan hiç de endişeli değil ve Drogba’yla uyumlu bir ikili olacaklarına inanıyor. Torres kulübün resmi sitesine konuyla ilgili olarak “Bence ikimiz birlikte oynayacak kadar olgun ve akıllıyız, bunu tartışmak yanlış.” açıklamalarını yaptı.

M.City rakibini son 3 maçta da yenmeyi başardı ve bu maça da o moralle çıkıyorlar. Ama Mancini’nin sıkıcı futboluyla 1-0 kazandıkları maçlarda oynadıkları futbol Chelsea’ye yetmeyecektir. Kiev rövanşında Cüneyt Çakır’dan sorumsuzca kırmızı kart gören Balotelli’ye kızan Mancini onu maç kadrosuna almayacağını açıkladı. Son 4 deplasman maçında 2 puan alabilen City bence bu deplasmanda tutunamaz.

Banko Chelsea. İsteyenler bu maça 2-3 gol de oynası

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir