Aşk Bir Rüya Dizisi 97. Bölüm Sesli Fragmanı 27 Mayıs 2020

Aşk Bir Rüya 97. Bölüm Fragmanı 27 Mayıs Çarşamba Aşk Bir Rüya Dizisi Son Bölüm Sesli Fragmanı yeni 27 Mayıs 2020 çarşamba kanal7

Aşk Bir Rüyada bu akşam Dhruv Thapkiyi zora sokmak için Bihanın hayatını tehlikeye atar. Thapki Bihanı zamanında kurtarabilecek mi?

95. bölüm

Dhruv, Bihanı bayıltıp büyük bir su bidonuna koyar ve bahçeye saklar. Thapkiye kendisiyle romantik bir yemek yemediği sürece Bihanın yerini söylemeyeceğini belirten Dhruv, Şadayı odadan kovar. Dhruvun teklifini kabul etmek zorunda kalan Thapki gözyaşlarına boğulur. Fakat Dhruv, Thapkinin tüm şartları gerçekleştirmesine rağmen Bihanın yerini söylemez. Bihan ise bidondan çıkmayı başarır fakat Dhruvun çalıştırdığı çimento makinasına çarpar ve üzerine çimento dökülür. Thapki çimentonun altındaki Dhruvu bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapkinin kalpleri ısıtan öyküsü Aşk Bir Rüya her gün 21:00de Kanal 7 ekranlarında

AŞKIN VE MASUMİYETİN ÖYKÜSÜ AŞK BİR RÜYA İLE KANAL 7DE

Yayınlandığı dönemde ülkesinde fırtınalar estiren ve genç bir kızın hayata karşı umut dolu bakışını anlatan Thapki Pyaar Ki Aşk Bir Rüya adıyla ekrandaki yerini alıyor.

Yayınlandığı süreçte birçok ödüle layık görülen Thapki Pyaar Ki, Aşk Bir Rüya adıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Jigyasa Singh ve Ankit Bathlanın üstlendiği Aşk Bir Rüya, izleyicilerine aşkın en masum halini gösteriyor. Kekemeliği yüzünden birçok kişinin hor gördüğü fakat içindeki neşeli çocuğu her şeye rağmen hayatta tutmayı başaran Thapkinin umut dolu öyküsü Aşk Bir Rüya ile izleyicisiyle buluşuyor.

Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır ve bu durumun neşe dolu uysal karakterini etkilemesine izin vermez. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesi oğulları Diwakarın onunla evlenmesini kabul eder. Diwakar ise Thapkinin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapkiyi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandeye ait 365 adlı haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getireceğinden habersiz olan Thapkiyi neler bekliyor?
Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapkinin kalpleri ısıtan öyküsü Aşk Bir Rüya Kanal 7 ekranlarında

Aşk Bir Rüya 97. Bölüm Fragmanı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir